Andrea.it

Всяка седмица, ще представям някой мой-близък, познат или човек, който смятам че е ценен и интересен. Днес ми гостува Андрейката.

1424408_10152462654594588_4407108497585980660_n

Oi! Добре дошъл в блогАт. Представи се!

Хай! Името ми е Андреа, италянец съм и срещнах внушителния и могъщ Иван в Сърбия, по време на един младежки обмен. На двадесет и пет съм, завършил съм Екологична Биология на Водната Среда. Не ме питай защо записах това и дали ми е от полза, хах. Обичам доста да готвя, чета и гледам филми и сериали.

(Не го питам за ЕБВС…). Разкажи ми за Събрия. Защо отиде там. Беше ли ти интересно и полезно?

Ами всъщност отидох там, защото моят съквартирант Дайгоро, ме пита дали искам да ида с него и си помислих, че това е добра идея. Намерих го за интересно, защото ми се подобри английският и срещнах много хора. Направих доста връзки. Също така говорих с много различни хора за различни неща и на различни теми, а това е една много трудна задача.

Мхм. За последното и аз съм на това мнение. И доста грузинска „чача“ се изпи…. тааа я ми припомни пак, коя беше най-важната италянска фраза която човек трябва да знае?

MI PRUDE IL CULO – Сърби ме гъзът!

Викаш, италянец. Къде живееш в Италия. Разкажи ми за града ти.

Живея в Парма, известен град… със своята шунка и пармезан ( Parmigiano Reggiano)

Всички италиянци ли са добри в готвенето?

Хаха, не със сигурност мога да го отрека това. Живях с много хора, които дори една проста паста с доматен сос, не могат да си приготвят. Свикнали са дори, родителите им да им пращат пакети с вече сготвени неща в буркани. Тва е толкова лейм…

Ами значи митът е разбит.
А с кви впечатления остана от Сърбия, Рудник, Белград? И помниш ли тази провокация която направи в Горни Милановац? Защо го направи и какво се случи?

Помня че аз и Лука (друг италиянец) говрехме с някой за хомосексуалните в Сърбия и каква е обществената реакция на хората, когато видят гей двойка. Научихме че това е табу и решихме да проверим така ли е. Да направим тест. Хванахме се за ръка. (Аз и Пацо се включихме също btw). Всички почнаха да правят снимки, докато някакви сърби викаха високо някакви неща на нас. Помня, че едни възрастни хора ни казаха нещо…

Да, тогава май нищо лошо не стана, но няколко месеца по-късно във FB страницата на града се заформи истинска хомофобска дискусия. Препдолагам теста успя…
И защо за бога са ви гледали вас… при положение, че толкова много красиви жени имаше около вас.

Ами, може би те са били очаровани от нас. Здрави гей мъжаги…. а и ние с Лука сме доста секси…

Хаха, да така е. Аз лично бях очарован повече от гърдите на Люба. Но както и да е…

Няма да ти отговоря… (приятелката ми седи до мене и чете също…)

Какво ще кажеш за филмите? Любими? Музика?

О, имам мнооооооооооого любими. Готино филмче, което гледах напоследък е „Snowpiercer“. Също така, тази година, мисля, „Apes revolution” беше добър филм. Също така чакам с нетърпение „interstellar“, новият филм на christopher nolan. Голям фен съм на неговите неща.
Говорейки за музика, слушам бая различни неща. От класика до техно. Харесват ми Blur, Chemical Brothers, Led Zeppelin, Igorrr.

Последен въпрос. Как за бога се поддържа такава брада и кога ще убием Педро. (наш общ португалски съквартирант) Извинявай, питах те за това, а ти бях обещал обратното…

Имам лоши новини за теб. Отрязах я преди три седмици. Не я обръснах, но я подкасих бая. Но тайната е че имам много брада и тя расте доста бързо. Да не говорим, че я имам от много години и немога да живея без нея. Колкото до Педро, мисля че трябва да почакаме още няколко години, за да се почувства той самия още по спокоен и тогава да действаме.

Andrea. Или Jaya the Cat!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.