Писмо от татко ми към в-к „Стандарт“

Една сутрин ставам по обичайно време и гледам, баща ми написал на ръка писмо, което ме помоли да го набера и пратя на хартиеното нещо, което все още купувахме, някога носило гръмкото прозвище: ВЕСТНИК! Изпълних се с гордост от тази постъпка на баща ми. Четете:

Здравейте госпожи и господа журналисти от вестник „Стандарт”!

Преди повече от 10 години се отказах от вестниците „Труд” и „24 часа” , защото не удовлетворяваха интересите и вижданията ми като гражданин. На страниците на в. „Стандарт”, аз и семейството ми намерихме всичко необходимо и интересно, което ни вълнуваше. През годините въпреки номерата, които ви създаваха ,при лошото качество на печат на вестника, ние останахме верни читатели на в. „Стандарт”. През тези повече от 10 години всеки ден купувахме вестника и сме дали над 2  500 лева. Пишем ви тези неща, защото обичахме и харесвахме вестника и споменаваме парите, не за да ни ги върнете, щяхме да продължим да си го купуваме , но се отвратихме в последно време от политиката на в. „Стандарт”. В момента в който се превърнахте в слуги на Д.Пеевски и Ц.Василев вие вече не сте нашия вестник. Понеже на Пеевски вече никой не купува вестниците и ви плащат да сте им слуги, мислите ли, че ще излъжете хората и ще четем за Пеевски, Василев и Бареков. Много се лъжете. Нито ще четем рубриките които публикувате, нито повече ще купуваме вестника. И това ще направят всички демократични хора в тази страна.

А на вашия шеф Батков ще кажем: Господин Батков собственик сте и на футболен клуб „Левски” нали? Не ви ли е срам да пишете само за Ц.Василев и „Ботев” в спортните рубрики, а не за „Левски”/виж бр.7584 год.ХХІ от петък 14 март2014/ . Господин Батков, левскарите сме много хора, повече от парите, които ви подхвърлят Д.Пеевски и Ц.Василев. В скоро време с тази политика, която водите , нито в-к”Стандарт” ще го има, нито левскарите ще Ви искат. Ще бъдете отхвърлени отвсякъде от българското общество.

Ваш бивш читател на вестник „Стандарт”, но никога бивш привърженик на отбор „Левски”.

Георги Цветанов Табаков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.